RASK LEVERING

Vil du selge varme mat på din butikk? Vi har en plan som fast levering for dagligvarebutikker, kafeer og serverings steder.

Vi har etablert en catering bedrift i Oslo i 2019. Vi har to erfarne kokker som er effektive og profesjonelle. Vi har fokus på god kvalitet, god service og god hygiene til maten. Respekt og ansvar er våre viktigste verdier, og vi er en bedrift som lager og leverer asiatisk mat til bedrifter.

Våre produkter kan bli til videresalg av en annen virksomhet. Vi tilbyr trygt og førsteklasses mat til våre kunders behov. Våruller, Samosaer og brødruller med ost og skinke er veldig populære produkter som vi tilbyr. Rimelig pris og fleksible betalings måter er en fordel for våre kunder.

Vi bestemte oss for å bli en ferdigmat leverandør på grunn av våre kunders behov og ønsker. Vi bringer dere fersk hjemmelaget mat uten at det går utover konsistensen på maten under levering. Vi har maten i varmeskap fra da den er laget, fram til den er servert for dere. Vi har blide og hyggelige folk som leverer maten til dere. Vi har som fokus å tilby god kvalitet og god service for våre kunder. I et varmeskap så holder produktene seg varme.

Vi anbefaler at dere selger produktene innen 48 timer, helst ikke etter for konsistensens skyld. Produktene kan spises inntil 72 timer fra produkts dato. Vi kan levere mat til ditt hjem eller din bedrift eller du som er vår faste kunde.

Vi ønsker at du blir vår fast kunde Vi har en plan som fast levering for dagligvarebutikker, kafeer, kantiner, og serverings steder

 • Hva kan vi levere?

Vi kan levere våruller, samosaer, brødruller med ham og ost og sandwicher og mange forskjellige asiatiske mat

 • Hva kan vi tilby?

Et nytt varmeskap ved behov, matprodukter, tilbehør til produktene (sweet chili sauce, sriracha saus, ketchup)

 • Hva er vårt ansvar?

Vi bringer dere fersk hjemmelaget mat uten at det går utover konsistensen på maten under levering. Vi har maten i varmeskap fra da den er laget, til den er servert for dere. Vi har blide og hyggelige folk som leverer maten til dere. Vi har som fokus å tilby god kvalitet og god service for våre kunder.

 • Hva kreves av deg?

Plass til varmeskap og tilgang til stikkontakt i din butikk

 • Når skal du betale til oss?

Etter at produktene du har bestilt fra oss er solgt ut, eller ved ny bestilling

 • Hva med varmeskap?

Dette står fast i din butikk

 • Hva er fordeler av dette tilbudet?

Ingen innskudd

 • Du kan bestemme salgspris

Du kan betale etter at du har solgt alle produktene. Du får overskudd uten noe kapital for våre produkter

 • Skal vi lage en kontrakt?

Ja, absolutt

 • Levere vi til fast kunder eller privat personer?

Vi leverer våre produkter til våre avtalte kunder

 • Vil du ha mer praktisk info?

Du kan ringe til 47 902 58 758 etter kl. 16:00 eller sende mail til owaylulin@gmail.com eller kontakt med denne webside.